Υπηρεσίες & Προϊόντα

Η Τοπόlogy Media χωρίζεται στα παρακάτω τμήματα:

1. Ραδιοφωνικές παραγωγές

Η Τοπόlogy Media Ltd παράγει ραδιοφωνικά προγράμματα κάθε μορφής. Από μεμονωμένα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και έρευνες μέχρι ολοκληρωμένες εκπομπές ειδησεογραφικού χαρακτήρα. Εκπομπές που μπορούν να δημιουργηθούν μέσα από το καλά οργανωμένο δίκτυο που διαθέτει η εταιρεία σε Βρετανία και Ελλάδα.

2. Τηλεοπτικές παραγωγές

i. Ντοκιμαντέρ

Η Τοπόlogy Media Ltd παράγει υψηλής ποιότητας ντοκιμαντέρ με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Βασιζόμενη σε ιδέες των στελεχών της άλλα και έπειτα από αίτηση των πελατών της η εταιρεία είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα, τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, έτοιμα να προβληθούν σε οποιοδήποτε δίκτυο.

ii. Συνεντεύξεις

Η ομάδα της εταιρείας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές και έντυπες συνεντεύξεις κάθε προσώπου για να καλύψει τις ανάγκες των ελληνικών μέσων. Οργανώνει επίσης συνεντεύξεις για τρίτους, αναλαμβάνοντας να φέρει σε επαφή το δημοσιογράφο με το συνεντευξιαζόμενο, αλλά και να οργανώσει πρακτικά θέματα, όπως διαμονή, μετακίνηση κτλ.

3. Internet

Σε συνεργασία με διακεκριμένους τεχνικούς και σχεδιαστές, η Τοπόlogy Media Ltd αναλαμβάνει το σχεδιασμό και το περιεχόμενο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.

4. Δημοσιογραφική έρευνα

Η Τοπόlogy Media Ltd διεκπεραιώνει δημοσιογραφικές έρευνες για εταιρείες, ινστιτούτα, οργανισμούς αλλά και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να βρουν πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα. Με άμεση πρόσβαση στα Βρετανικά αρχεία, όπως του Foreign Office, τη Βρετανική βιβλιοθήκη κ.ά. αλλά και στα διάφορα think tanks του Λονδίνου, όπως το Chatman House, η εταιρεία μας εγγυάται την άμεση διεκπεραίωση δημοσιογραφικών ερευνών.