Η ομάδα μας

Θανάσης Γκαβός

Ο Θανάσης έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στη Ελληνική Υπηρεσία του BBC, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στο Ράδιο Astra της Κύπρου και στο kathimerini.gr. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ζει στο Λονδίνο. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Βρετανίας (NUJ).


Ισαάκ A. Καριπίδης, ΜΑ

Ο Ισαάκ είναι ανταποκριτής της τηλεόρασης του ΑΝΤ-1 και του Ελεύθερου Τύπου στο Λονδίνο. Έχει εργαστεί ως ανταποκριτής στο ραδιόφωνο του Flash ενώ ρεπορτάζ του έχουν δημοσιευτεί μεταξύ άλλων στην Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, το περιοδικό Μετρό. Έχει μάστερ στην δημοσιογραφία από το πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου με υποτροφία του ιδρύματος Μπότση. (MA in Journalism Studies). Είναι μέλος του δικοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Λονδίνου (FPA) και μέλος της Ένωσης Συντακτών Βρετανίας (NUJ).


Μιχάλης Κοσμίδης

Ο Μιχάλης είναι ανταποκριτής της τηλεόρασης του Άλφα στο Λονδίνο. Ειδικός εισηγητής για Ελλάδα και Κύπρο στο Διεθνές Κέντρο Ενημέρωσης (Centre for International Briefing) στο Φάρναμ, της Αγγλίας, αξιολογητής των προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα MEDIA της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει δουλέψει για πάνω από μια δεκαετία στο Ελληνικό τμήμα του BBC ως αρχισυντάκτης. Ξεκίνησε την καριέρα του ως παραγωγός ντοκιμαντέρ. Παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των media. Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Λονδίνου (FPA) και μέλος της Ένωσης Συντακτών Βρετανίας (NUJ).


Μαρία Παναγιώτου

Η Μαρία είναι αρχισυντάκτρια διεθνών στην εφημερίδα Espresso. Έχει δουλέψει πάνω από 10 χρόνια στον περιοδικό τύπο (DIVA, EXODOS κ.ά). Έχει εργαστεί επίσης στην ΕΡΤ αλλά και ως ανταποκρίτρια στο Λονδίνο για το ραδιόφωνο ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Για έξι χρόνια είχε την διεύθυνση έκδοσης του περιοδικού ΜΕΤΡΟ. Από την θέση αυτή εκτός αυτών είχε και την διεύθυνση παραγωγής, δεκάδων ειδικών ενθέτων, συναυλιών και σειράς CD και DVD που υλοποιήθηκαν με την σφραγίδα του περιοδικού. Έχει πραγματοποιήσει δημοσιογραφικές αποστολές στην Αφρική, την Παλαιστίνη και τη Γένοβα. Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ του Λονδίνου ενώ έχει υπάρξει υποψήφια στις βουλευτικές και τις Ευρωεκλογές του 2004 με το σχήμα «Αντικαπιταλιστική συμμαχία». Είναι μέλος της ΕΣΠΗΤ και της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων.